är i turkiet nu

Heej är i turkiet nu , vi kom i natt. Nu är det runt 40 grader och sol o det kommer det vara i dom två veckorna vi är här Kommer inte kunna blogga , hoppas ni inte blir allt för ledsna , puss

favoritväskan!!!min stora Longchamp väska , med långa handtag.
fick den i julas , och älskar den lika mycket fortfarande som jag gjorde då!


Give me a thousand kisses, then hundreds, then thousands more!


godnatt!

gammal bild , men den passar bra nu . ZZZZZZzzzzz...

ida augustsson här !

Hej,detta är Ida augustsson (tryck på länken för att komma till min blogg)
Jag är Elins kompis och hon bad mig Gästblogga här, och vad gör man inte för sin kompis?
Jag vet inte riktigt vad och vill att jag ska skriva men jag kan passa på att tipsa om att H&M har jätte mycket rea på sin hemsida, så om du vill köpa dina långklänningar för typ 70 kronor så tycker jag du ska gå in där och klicka hem något!
Eller kanske en bikiniöverdel för 30?
-
Okej men jag kanske ska berätta lite om mig själv då?
Jag är Elins kompis som sagt och jag går i samma klass som henne och det har vi gjort sedan 3:an tror jag?
Jag är 14 år (kanske ni redan förstått efter som vi går i samma klass?)
Och om jag skulle beskriva mig själv så.. ah jag är nog ganska konstig.
Men vem vill vara normal?
Jag är ganska random och jag lite konstiga saker ibland utan att tänka på det själv, men jag brukar vara ganska snäll tycker jag :)
Jag är ganska blyg när jag träffar nya, jag jobbar på att få bort det för det är ju sjukt tråkigt att vara blyg ?
Men ah vad vill ni veta ?
Jag spelar handboll och älskar musik och kläder, hatar flugor och fiskmåsar.
Elin hoppas säkert på att jag skriver något snällt om henne så därför tänker jag skriva något taskigt.
Nejdå, jag ska vara snäll för det skrev jag att jag var, så jag får låtsas..
Elin är snäll och gullig och har världens gulligaste skratt hon är glad men får damp om hon inte vet vad hon ska ha på sig. Hon har jätte fint vågit hår men hon plattar det och det tycker inte jag hon ska göra, för det är fint som det är.
men ni blev detta ganska lång så ni får ha det så bra och kika in på min blogg?

forever21

fina shorts från Forever21

hittade lite saker i stan..

heej, hittade ett par jeans på rean som jag kan klippa till shorts!
och en topp.
bilder kommer imorgon , orkar inte ta kort och sånt nu.
nu ska jag kolla på briget jones dagbok i stället.
puuusss!


nästa - stan med stina, måste ha ett par jeans shorts !!!!! pusss


if you want to be loved, love yourself


Jag tänder ett ljus för Norge , dem drabba...

mms_img999001404 (MMS)

Jag tänder ett ljus för Norge , dem drabbade med familj och anhöriga .


jag saknar mina gamla , skruttiga , svarta converse!

haha fråga mig inte varför ....

pray for our neighbors norway!♥

denna text har blivit översatt av en norsk tjej som var på ön Utöya, texten kommer från GP.se
"Jag har vaknat. Jag kan inte sova längre. Jag sitter i vardagsrummet. Känner sorg, ilska, lycka, Gud jag vet inte vad. Det är för många känslor. Det är för många tankar. Jag är rädd. Jag reagerar på minsta ljud.

Jag kommer nu att berätta vad som hände på Utöya. Vad jag såg, vad jag kände och vad jag gjorde. Orden kommer fritt, men jag kommer att anonymisera många namn av respekt för mina vänner.

Vi hade ett krismöte i huvudbyggnaden efter explosionerna i Oslo. Efter det träffades medlemmarna i Akershus och Oslo. Efter mötena var det många, många människor runt och i huvudbyggnaden. Vi tröstade varandra med att vi var säkra på en ö. Ingen visste då att helvetet skulle bryta ut hos oss också.

Jag stod i första ledet när paniken utbröt. Jag hörde skott, Jag såg honom skjuta. Alla började springa. Min första tanke var: Varför skjuter polisen på oss? Vad i helvete?

Jag sprang in i det lilla rummet. Människor sprang, Skrek. Jag var rädd. Jag lyckades klämma mig in i ett av rummen på baksidan av byggnaden. Vi var många där. Vi låg på golvet allihop. Vi hörde flera skott. Jag var ännu mer rädd. Jag grät. Jag visste ingenting. Jag såg min bästa vän genom fönstret och undrade om jag skulle gå ut och hämta in honom till mig. Jag gjorde inte det. Jag såg rädslan i hans ögon. Vi låg på golvet i rummet. Vi kom överens om att inte släppa in fler, ifall mördaren skulle komma.

Vi hörde flera skott och bestämde oss för att hoppa ut genom fönstret. Panik utbröt ibland oss. Alla rusade till fönstret och försökte ta sig ut. Jag blev sist och tänkte: Jag är sist ut. Nu är jag död. Jag är säker på det men tänker, det är OK, då vet jag att de andra är i säkerhet.

Jag kastade ut min väska. Försökte hasa mig ner, men tappade greppet och landade hårt på vänster sida. En kille hjälpte mig upp. Vi sprang in i skogen. Jag såg mig omkring. Är han här? Skjuter han mot mig? Ser han mig?

En flicka har brutit fotleden. En annan är allvarligt skadad. Jag försökte hjälpa till lite, innan jag gick ner mot stranden.

Jag sökte skydd bakom en slags tegelmur. Vi var många. Jag bad, bad, bad. Jag hoppades att Gud såg mig.

Jag ringde mamma och sa att det inte var säkert att vi skulle träffas igen, men att jag skulle göra allt för att klar mig. Jag sa flera gånger att jag älskar henne. Jag hörde rädslan i hennes röst. Hon grät. Det gjorde ont. Jag sände sms till min pappa och sa att jag älskar honom. Jag sände sms till en annan jag tycker väldigt mycket om. Vi höll kontakten en stund. Jag sände sms till min bästa vän. Han svarade inte. Vi hörde flera skott och kröp ihop. Gjorde allt för att hålla värmen.

Det var så många tankar. Jag var så rädd. Pappa ringde. Jag grät och sa att jag älskar honom. Han sa att han och min bror var på väg för att ta emot mig när jag kom till fastlandet, eller också skulle de komma över till ön. Det var så många känslor, så många tankar. Jag bad så mycket jag kunde. Tiden gick. De andra ringde sina föräldrar och efter en stund övergick alla till sms eftersom vi fruktade att mördaren skulle höra oss.

Jag tänkte på min syster som är bortrest. Hur skulle jag kunna berätta för henne vad som hände. Jag uppdaterade på Twitter och Facebook att jag än så länge var vid liv och att jag var "trygg". Jag skrev att jag väntade på polisen. Folk började hoppa i vattnet och började simma. Jag blev liggande och bestämde mig för att om han kom så skulle jag spela död. Jag skulle inte springa eller simma.

Jag kan inte beskriva den rädsla, alla tankar jag kände då.

En man kom. "Jag är från polisen".

Jag låg kvar.

Någon skrek tillbaks att han skulle bevisa det. Jag minns inte allt han sa, men mördaren började skjuta. Han laddade, sköt igen. Han sköt dem runt mig. Jag låg kvar och tänkte: Nu är det över. Han är här. Nu dör jag.

Folk skrek. Jag hörde att människor blev skjutna. Andra hoppade ut i vattnet. Jag låg kvar. Mobilen i handen. Jag låg på benen på en tjej, Två andra låg på mina ben. Jag låg kvar. Telefonen plingade med nya sms. Den ringde flera gånger, Jag låg kvar. Spelade död. Jag låg där i minst en timme. Det var helt stilla. Jag vred försiktigt på huvudet för att se om jag kunde se någon röra sig.

Jag såg lik. Jag såg blod. Fruktansvärt. Jag hade legat på ett lik. Två lik låg på mig. Jag hade änglavakt.

Jag visste inte om han skulle komma tillbaks. Jag vågade inte titta på mina sms och alla som ringt.

Jag skyndade mig ner mot vattnet, Tog av tröjan och funderade på om jag skulle ta med mobilen. Stoppade den i bakfickan och hoppade i. Jag såg flera andra i vattnet. De hade simmat långt ut. Några hade samlats runt en gummibåt eller något sådant. Många var där och plockade upp dem som simmade.

Jag simmade och simmade mot den där gummibåten.

Jag skrek. Grät. Blev kall. Tänkte att jag kommer att drunkna. Det blev tyngre och tyngre. Jag bad och fortsatte. Blev trött i armarna. Simmade ryggsim en stund för att vila armarna. Jag sjönk och började simma som vanligt igen. Efter en stund trodde jag att de som samlats runt gummibåten hade börjat röra sig bortåt. Jag skrek och bad dem vänta på mig. Jag måste ha sett i syne. Men jag simmade några hundra meter innan jag var framme hos dem.

Vi pratade lite, sa vad vi hette och var vi kom ifrån.

När båtarna körde förbi skrek vi på hjälp, men de plockade upp de andra som simmade först. En man kom förbi och kastade till oss flytvästar. Jag fick tag i en, fick på mig den, Jag höll fast i den lilla gummibåten tills samma man kom tillbaks och plockade upp oss.

Alla fick plats och han började köra mot land. Efter en stund började den lilla båten ta in vatten och jag gjorde vad jag kunde genom att ösa med en liten bytta. Jag blev trött och en annan flicka tog över.

Vi kom iland, Vi fick filtar. Då kom tårarna. Jag började gråta kraftigare. En kvinna kramade mig, det var så skönt. Jag grät högt, hulkade.

En man lånade ut sin telefon och jag ringde pappa: Jag lever, Jag klarade det. Nu är jag trygg.

Jag la på luren och fortsatte gråta.

Helt okända människor tog oss i sina bilar och körde oss till Sundvollen Hotell.

Jag sprang in för att se om jag kunde hitta min bästa vän. Jag såg honom ingenstans.

Jag såg en väninna. Vi kramades länge och jag grät högt.

Jag gick runt och letade efter vänner. Hjärtat slog och jag grät mer.

Jag registrerade mig hos polisen och tittade igenom alla listor. Jag visste inte om min bästa vän levde men jag hittade inte namnet på någon lista.

Jag var rädd och fick en kudde. Tog av mig de blöta strumporna. Jag var halvnaken. Fick en jacka och försökte samla mig lite. Kontaktade mina föräldrar igen. Pappa och storebror var på väg för att hämta mig. Jag drack lite choklad. Satt ner. Tänkte. Grät. Träffade fler vänner, kramade dem. Grät.

Jag fick låna en dator. Uppdaterade Twitter och Facebook med att jag nu var tryggt i säkerhet. Jag var på hotellet i flera timmar innan min familj kom. Letade efter fler jag kände. Talade med en präst. Jag berättade om vad jag sett. Det var ett bra samtal. En man från Röda Korset tittade på alla mina sår och rengjorde dem.

Tiden gick. Jag var tillsammans med några vänner. Vi pratade alla om samma sak. Hur vi hade överlevt. Vad som hänt. Jag frågade alla om de sett min bästa vän. Ingen hade sett honom. Jag blev rädd. Tänkte att det var mitt fel, eftersom vi inte klarat att hålla ihop.

En väninna fick nyckeln till ett rum där vi satte oss och tittade på nyheter. Det väckte känslorna, ilskan, sorgen.

Pappa ringde, de hade kommit. Vi kramades länge, Jag grät högt och min bror grät också. Det var en skön stund.

Då såg jag ryggen på en kille som liknade min vän. Jag ropade hans namn och han vände runt. Det var han.

Vi kramades länge. Båda grät och vi frågade varandra hur vi hade klarat oss. Efter en stund registrerade jag ut mig och vi for därifrån. Min bästa vän följde med hem, tillsammans med sin bror och hans bästa vän. De ville inte lämna mig förrän de sett att jag mådde bra. Vi småpratade, jag drack juice och åt youghurt. Jag pratade lite till med mamma och familjen.

Jag ringde min bästa väninna som sa: Jag var inte säker på att jag någonsin skulle få det här samtalet.

Tårarna kom och vi pratade en stund.

När jag la mig var klockan tre på natten.

Min mamma vägrade att lämna mig ensam så vi sov ihop.

Det har gått några timmar sedan allt det här hände. Jag är fortfarande chockad. Allt har inte sjunkit in, Jag har sett mina vänners döda kroppar. Flera av mina vänner saknas.

Jag är glad att jag kan simma, Jag är glad att jag lever, för att Gud såg efter mig. Det är så många känslor, så många tankar. Jag tänker på alla drabbade. På alla jag förlorat. På det helvete som är och var på ön.

Sommarens vackraste äventyr är förvandlat till Norges värsta mardröm´´tankar till Norge och dem drabbade! ♥

3 små saker

mamma var i stan igår och hon köpte 3 små saker till mig , sött va?


taack mamma! ♥

rest in peace amy!


amy winehouse

wanties♥ h&m


allt är ifån h&m online.
alltså internet, och allt är på rea och ligger under hundralappen!
(förutom den uppe i vänsta hörnet! )


@ idas place

hej , va på gothia discot idag .
gick med ida, julia & amanda.
fyyy va mycket folk det var!
har aldrig sett så mycket folk på discot förut , det var heeelt sjukt!!¨
försökte dansa lite men det gick inte så bra , haha.
det var kul att gå med julia o amanda, men skulle helst vilja vara på discot när det var mindre folk i så fall..
nu är jag hos ida och imorgon ska jag en snabbis till stan med stina och sen på kvällen blir det gothia disco med abir & stina ifall hon ville med.
nu ska jag snart sova , (sover hos ida).
är jätte trött!!!
puuussss

@ idas place

hej , va på gothia discot idag .
gick med ida, julia & amanda.
fyyy va mycket folk det var!
har aldrig sett så mycket folk på discot förut , det var heeelt sjukt!!¨
försökte dansa lite men det gick inte så bra , haha.
det var kul att gå med julia o amanda, men skulle helst vilja vara på discot när det var mindre folk i så fall..
nu är jag hos ida och imorgon ska jag en snabbis till stan med stina och sen på kvällen blir det gothia disco med abir & stina ifall hon ville med.
nu ska jag snart sova , (sover hos ida).
är jätte trött!!!
puuussss

it's time for gothia

heej , ska fixa mig snart! idag blir det discot med ida o några andra.
ska bli kul!
hoppas ni får en bra fredag! :)
puusss

kom till kvartsfinal i a-slutspelet.

heej , igår så förlorade vi mot onsala .
faan va ful en tjej va . hatar henne , haha.
men iaf , dom var bättre och vi kunde inte göra så mycket åt det.
alla tjejer har vart jätte duktiga och vi ska vara stolta över att ha kommit så här långt.
det är ändå A-slutspel!!?
Snart match!!!

Önska oss lycka till! Ifall vi vinner matchen idag så kan vi komma till A slutspel, ha en bra dag! Just det sen efter matchen så kommer Ida hem till mig så ska vi fixa oss t gothia discot !! Ska möta upp andra sen , aja nu vet ni det oxå , puss.

invigningen med dem bästa

heeej, igår spelade vi match vi ledde med 2-0 mot hammarby och sen när det var 4 minuter kavr så gör dom mål. och sen när det är en minut kvar så får en tjej in  en sååån träff på bollen så det blev mål i krysset från halva plan , ( bara turmål!!!)
sen så fick julia en perfekt boll och skulle exakt skjuta , så blåste dommarn offside och sen blåste han av matchen.
iaf, vi hade den matchen o vi var bäst!

machen vi spelade idag var den som var svårast.
dom vann med 2-0.
men bra spelat tjejer!

imorgon ska vi möta oppsal .
den tar vi nog!
det är bara till att tuta o köra!

igår var invigningen.
jag gick med nesrin , diba , abir , stina , nuha & julia.
det var jätte bra!
sen efter så stack vi till mc donalds på backaplan.
haade såååååååååååååååååååååå kuuul!
sen så kanske jag kom hem till emelie vid tolv eller nåt. vi  var ensamma hemma.
en grym dag.
aja nu vet ni iaf. :)

puss

tagga inför gothiaaaa!!!!!!!

ÅÅÅÅH!
imorgon ska vi spela våran första match mot hammarby.
jävla stockholmslag , dom ska vi fan vinnAA mot!!!!
jag har nog aldrig varit så här taggad , hahahhahah .
jaja , nu ska jag sluta babbla o kolla på VM finalen som snart är slut , nu blev det nyss mål till japan, 2-2.
just det, ska på invigningen med några tjejer från laget (f-96).
o pappa köpte ett gothia card till mig. tack pappa! <3.

HAAA D!!!!!!

det kommer nog bli väldigt dålig uppdatering nu under gothia . men hoppas ni får det jätte bra!
puuuss!HISINGSBACKA F-98!
(spelar med tjejer som är ett år yngre, för vårat lag blev ju felanmält).
ROLIG INFO?

mysig kväll igår!

igår så spelade jag match med 98:orna mot hjuvik, d blev lika , men vi vann på straffar.
och sen efter matchen stannade jag med nuha o kollade på p-96 när dom mötte laget från venezuela.
sen så gick jag hem o åt , duscha och sen så bestämmde jag o stina att vi skulle på bio.
så det blev Bad Teacher.
den var bra!

nu snart är det träningsmatch igen.
vi ska möta öckerö.
önska oss lycka till!

förlåt för dålig uppdatering nu under sommaren ...
jag försöker göra iaf minst ett varje dag

puss!


TAGGA MATCH SNART!!!

mms_img153658851 (MMS)

TAGGA MATCH SNART!!!


Just nu är jag på espresso house med Emeli...

mms_img332899866 (MMS)

Just nu är jag på espresso house med Emelie o dricker islatte:) ska snart möta upp Ida o vara med henne , hoppas ni har d bra i det fina vädret , puss


Förlåt för dålig uppdate

Förlåt , har inte haft nån blogglust idag. I'll be back tomorrow! Puss

är det lugnt om jag kallar dig baby?

jag kom att tänka på en sak..
jag har aldrig varit kär.
hur känns det?
hhum, jag kan nästan vara säker på att jag någon gång kommer känna på det.
jag är glad så länge jag slipper.
haha.
aja , nu ska jag sova.
puss


grattis älskade mamma


grattis på födelsedagen mamma , jag älskar dig sååå mycket .
hoppas du får världens bästa dag för det är du värd! ♥

when i say "inspi" you say "ration"
svar ♥sv: taaack , men eminisen är! ♥sv: tyvärr så vet jag inte vart klänningarna kommer från. det rosa & blommiga linnet är från H&M :)

måååste ha!

  • jeans shoooorts! alltid bra att ha nu till sommarn! o kan vara fint att ha till hösten med ett par strumpbyxor
  • en långklänning!
  • toppar/linnen
  • nya solglasögon.ida kommer

skulle ju egentligen träffa felicia , men hon kund inte ..
så ida kommer hit o badar istället.

SÄÄÄÄÄXI MAMA

Heej just nu sitter jag o rensar lite smin...

mms_img-14888227 (MMS)

Heej just nu sitter jag o rensar lite smink och läppglans. Senare ska jag nog träffa felicia en snabbis , hon åker ju t Makedonien imorgon tidigt på morgonen. Sverige vann förut mot Australien! Gött . Och snart är det blåvitt , skulle gå till Ullevi o kolla men skiter i det och kollar hemma i stället. Puss


såå bra


mina fem små bloggtips!

 

  • skriv hellre lite och regelbundet än att skriva mycket en dag och nästa dag inget alls.
  • ha helst med blider som hör ihop med inlägget (det blir genast mycket roligare att läsa då!)
  • använd inte för mycket förkortningar, det kan bli jobbigt.
  • samma sak med smileysar, det kan bli jobbigt.
  • skriv om det du gillar!

 


lite ändring

har gjort en slarvig header jag kan ha så länge till jag har andra fina bilder.
och så har jag fixat en ny bakgrunds färg.
lite bättre i alla fall?


heja japan!!!!

gött som fan , nu står det 0-1 till japan!!!
YYEESSS

städa + gäster

heej , idag har jag bara stääädat .
det var verkligen väl behövt och nu känns det så skönt!
nu har vi gäster.
här kommer lite bilder på mitt stääädade rum.
det var iaf KLART bättre än förut , tyvärr så glömde jag ta bilder på hur d såg ut innan , men det kanske var lika bra...?


haha , va bara tvungen att visa denna bilden från när julia kom upp t mig o bada..
myys

en regnig dag här.

heej , idag blev det som sagt partille cup igen , först åkte jag o stina in sen så kom diba och tanaz , eftersom det va sjukt dåligt väder så stack dom rätt fort.
sen så spelade några som vi kollade på o sen så gick vi till valhalla och kollade ännumera matcher.
sen så gick vi tillbaka till heden . där träffade vi felicia , julia & amanda.
vi kollade på en match tillsammans sen så stack vi hem.
vi var där i typ 5 timmar.. det var ändå en mysig dag , tack stina o alla andra!

i can't get enough of you.

heeej, idag ska jag möta stina o felicia vid två och dra in till heden och kolla lite handboll.
just nu sover latmasken julia så jag sitter här för mig själv.
puss :)


bara lite mys hemma.

eftersom jag går på penselin så får jag inte anstränga mig för mycket , speciellt inte innan gothia nu!
så nu kommer julia när som helst, vi ska ta ett dopp i min pool senare kommer förhoppningsvis felicia o stina.
och idag sover julia över , så lite mysig blir dagen iaf! :D
pussss

partille cup

heeej , nu snart ska jag ta bussen in mot heden/valhalla och kolla på några matcher med stina o nesrin, kanske möter upp andra sen oxå. ha en bra dag!

finally i met my sweetiiee!

nú har jag äntligen träffat min underbara saknade vän Emelie.
jag har saknat henne jätte mycket , fick ett smycke av henne, så söt!
puss på dig!


på tiden!

hej, idag skippar jag träningen med f-98..
känner att jag inte är riktigt frisk än o jag vill gärna vara helt frisk t gothia!
så det är bara till att vila.
men idag kommer poolen upp , det va la p[ tiden eller
okej , m'rkte nyss att tangentbordet 'r installerat p[ engnelska , hur fan kan jag lyckas med det_

hahah, aja det 'r 'nd[ jonathans data... >D


f;rsta doppet i havet!

grattis till mina underbara vänner!

grattis Kicki & Joakim på födelsedagen!
pusssssssssssssssssssssskärlek

ALLSVENSKAN:

det blev vinst mot syrianska igår!
komigen nu, fortsätt såå!! :D

nattinlägg eller kan man säga morgon?

heeej , ska snart lägga mig .
väntar bara på mamma pappa o jonathan.
dom kommer nu när som, sen ska jag sova natttii


saknar

en mysig dag igår!

heeej , ursäkta för min dåliga uppdatering!
igår blev det en mysig dag med ida på stan, hittade inget speciellt förutom en födelsedagspresent till mamma resten var bara lite onördiga saker, men det är ju oxå saker det...
jag kan visa med dåliga webb bilder vad jag köpte :)


bjuuuuuuder , nyduschad & helt ofixad!

DÅLIG blid men det är iaf en go body lotion & en mini mascara från H&M
och en present till mamma från Fanny Michel ;)
just det ja , jag köpte ett mini nagellack oxå, men hittade inte den.


fick prov på tamponger oxå , hahah

Om ni undrar varför mitt hår står rakt ut är det för jag har en fläkt framför mig.

RSS 2.0