Pluggat 2 timmar i rad typ

Heej, nu sitter jag nere i soffan med mamma & pappa , tittar på tv och myser. Min bror är på läger med sin klass så nu är det bara jag hemma! Lite tomt är det allt . Jag har pluggat i typ 2 timmar i rad så det får gå som det går imorgon , har ont i huvudet nu så ska dricka vatten och sen ska jag kolla på desperate housewiwes . Åååh va gött , sista provet innan sommarlovet imorgon!! :) puss.

Ida tycker jag ska blogga mera...

Jag vet att jag bloggar fööööör lite , men det är bara det att det är det sista proven och sånt i skolan nu så det e stressigt . Men jag lovar att det kommer bli bättre nu till lovet! Nu sitter jag och slarvpluggar och kollar på BB live , ska rååå plugga och sen ut och jogga om en halvtimme sen blir det plugg igen , har 1svenska prov imorgon på onsdag har jag 1biologiprov ...... Aja, I will uppdate later

boy you're beautiful


så jävla längesen

jaaa, som sagt. det va jävligt längesen.
idag har vi haft studiedag , jag skulle egentligen hem till ida men jag fick panik och viste inte vad jag skulle ha på mig så hon kom till mig istället.
vi bakade en kaka utan socker som smakade skit.
haha eller, den smakade typ tjockpannkaka.
hahha uuueeeehh!
sen så kollade vi på bb live , haha dem som jag tycker ska vara i finalen är Peter, Simon & Martin.

imorgon är det skola och jag börjar vid 8 så idag blir det att lägga sig i tid och kanske titta på tv och sen sssöööva. :)

nu ska jag stänga av datan snart och sen tv . puss

RSS 2.0